Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Optimedia Mures
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Ferestre PVC Termopane
1 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Optimedia produce ferestre din PVC care sunt caracterizate de calitate, soluţii fucţionale inovatoare, siguranţa şi economisirea energiei. Formele elegante ale profilelor, gama variată a culorilor şi accesoriior permit ferestrelor noastre să se distingă prin eleganţă şi design.

VEKA 82
Noua gamă de profile Veka 82, este special concepută pentru a satisface standardele înalte de izolare termică, siguranţă şi funcţionalitate.
Acest sistem optimizează bilanţul energetic al fiecărei clădiri şi oferă, în acelaşi timp, un plus de confort locuinţei.
Este recomandată caselor pasive şi clădirilor, pentru un consum redus de energie.

VEKA 70
Sistemul de ferestre din PVC, Veka 70 are un design clasic cu muchii uşor rotunjite care îi permit să se adapteze oricărui stil arhitectonic.
Cu acest sistem se pot realiza toate tipurile de ferestre cu deschidere interioară.
Este recomandat pentru valorile sale estetice cât şi pentru cele funcţionale.

KBE 70
Sunt ferestre fabricate din profile pvc importate din Germania, folosite în majoritatea ţărilor Europene.
Sistemul KBE70 este conceput respectând cele mai noi exigenţe tehnice.
Acestea îndeplinesc toate cerinţele pe care cineva le poate avea astăzi de la o fereastră.

TROCAL 70 AD
Aceste ferestre au fost prezentate în premieră la expoziţia Fensterbau 2000 de la Nurenberg, fiind seria care satisface cele mai exigente cerinţe de izolare termică.
Datorită geometriei optime a profilelor din cadrul sistemului de ferestre din PVC, InnoNova 70 AD classic şi elegance, sistemul Trocal 70 AD oferă soluţii pentru orice fel de stil arhitectonic.

TROCAL 76 MD
Noul sistem de etanşare cu garnitură centrală, Trocal 76 MD este o dezvoltare nouă pentru un sistem de ferestre din PVC.
Pe langă valorile remarcabile de izolare şi proprietăţile statice îmbunătăţite, prezintă de asemenea şi proprietăţi tehnice care anterior au fost atinse doar prin sistememe de profile cu adâncimi de instalare mari.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura